Breloc din lemn de prun, gravat, cu șirag de pietre naturale
Breloc din lemn de prun, gravat, cu șirag de pietre naturale

Breloc Lunguieț

55 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Breloc perfect pentru chei sau alături de o gentuță de umăr, creat din lemn de prun, cu șirag din mărgele din lemn colorat. Brelocul este finisat cu ulei de tung și ceruit cu ceară naturală de albine și carnauba. Nuanța lemnului este maronie roșcată, specifică prunului. Carabina este din oțel inoxidabil, iar șnurul este din bumbac ceruit. 

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Forma paralelipipedică îi dă brelocului un aer modern, temperat de șiragul finuț din lemn colorat. Gravarea este realizată cu laser, în profunzime, pe două laterale. Poți alege chiar tu textul de gravat.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră. Finisajul este satinat și se poate întreține ușor prin uleiere cu ulei mineral (ștergere ușoară). 

Pachetul include: cutie de prezentare și un breloc lunguieț plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Lemnul de prun este rareori luat în considerare pentru confecționarea mobilei, în ciuda desenului său extraordionar. Este un lemn dificil de lucrat, cu răsuciri de fibră și caracter puternic. Însă tocmai aceste caracteristici au fost importante atunci când am ales lemnul de prun pentru realizarea acestor cercei unicat.

breloc-lunguiet

Specificații

Dimensiuni
80x12mm
Material
Lemn de prun
mărgele de lemn