Tăviță din lemn masiv de molid, sub formă de mașinuță, patru compartimente, vedere frontală ambient.
Tăviță din lemn masiv de molid, sub formă de mașinuță, patru compartimente, vedere frontală studio.
Tăviță din lemn masiv de molid, sub formă de mașinuță, patru compartimente, vedere frontală ambient.
Tăviță din lemn masiv de molid, sub formă de mașinuță, patru compartimente, vedere frontală studio.

Mașinuță

43 lei
Livrare în maxim 5 zile lucrătoare.

Tăviță pentru gustări, în formă de mașinuță, potrivită pentru cei mici și tătici cu suflet tânăr! Ai la îndemână mai multe compartimente încăpătoare pentru legume, fructe sau alte gustări preferate ale puiului tău. Tăvița este realizată 100% manual în atelierul nostru, folosind lemn de molid finisat cu ulei natural de tung. Personalizează-ți tăvița cu câteva cuvinte gravate laser pe spatele ei.

Personalizare produs (Opțional)

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
Personalizare prin gravare

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Tăviță pentru mâncare copii, din lemn de molid, realizată și finisată manual în atelierul woodbe!

Tăvița este 100% handmade, nu realizată în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp). Tăvița are decupaje încăpătoare pentru biscuiți, turtă dulce, pufuleți, napolitane, legume sau fructe. Finisarea este realizată cu ulei natural de tung.

Pachetul include: tăviță din lemn de molid realizată manual și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Atenție! Tăvițele woodbe nu se pot spăla în mașina de spălat vase și nu este indicată ținerea sub jet de apă! Recomandăm ștergerea lor cu o lavetă umedă! Tăvița se poate păta cu fructe, legume sau alte alimente intens colorate (afine, rodii, zmeură etc). Acest lucru este firesc, datorită finisării doar cu ulei de tung.

Uleiul de tung folosit pentru finisarea produsele woodbe este obținut prin presarea semințelor nucilor de tung, un copac care crește în centrul și sudul Chinei, în jurul râului Yangtze. A fost folosit din cele mai vechi timpuri, fiind menționat și în scrierile lui Confucius, în jurul anului 400 iH. Uleiul de tung este absolut sigur pentru sănătatea ta și se folosește pentru impregnarea produselor din lemn utilizate în contact cu mâncarea.

Molidul este o specie de arbori coniferi ce pot ajunge la 50m înălțime și 1.5m diametru. Are coroana piramidal-conică, permanent verde, cu frunze aciforme de culoare verde închis. Se poate exploata la vârsta de 90-110 ani. Molidul acoperă circa 20% din suprafața împădurită a României.

masinuta

Specificații

Dimensiuni
285x195x18mm
Material
Lemn de molid
Culori
Natur