Tăviță din lemn masiv, sub formă de bufniță, trei compartimente, vedere frontală ambient
Tăviță din lemn masiv, sub formă de bufniță, trei compartimente, vedere laterală ambient
Tăviță din lemn masiv, sub formă de bufniță, trei compartimente, vedere laterală detaliu
Tăviță din lemn masiv, sub formă de bufniță, trei compartimente, vedere frontală ambient
Tăviță din lemn masiv, sub formă de bufniță, trei compartimente, vedere laterală ambient
Tăviță din lemn masiv, sub formă de bufniță, trei compartimente, vedere laterală detaliu

Bufnițel

48 lei
Comenzile vor fi livrate în maxim 5 zile lucrătoare.

O bufniță jucăușă și-a găsit locul alături de prietenii Woodbe. Este potrivită pentru gustări, fructe tăiate, alune, semințe. Tăvița este realizată manual în atelierul nostru, folosind lemn de molid, finisat cu ulei natural de tung. Personalizează-ți tăvița cu câteva cuvinte gravate laser pe spatele ei.

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
Personalizare prin gravare
Lemnul folosit

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Tăviță pentru servit gustări și deserturi, din lemn de molid, realizată și finisată manual în atelierul woodbe!

Tăvița este handmade, nu realizată în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp). Tăvița are un compartiment mare și două mai micuțe. Finisarea este realizată cu ulei natural de tung.

Pachetul include: tăviță din lemn de molid, realizată manual și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Atenție! Tăvițele woodbe nu se pot spăla în mașina de spălat vase și nu este indicată ținerea sub jet de apă! Recomandăm ștergerea lor cu o lavetă umedă! Tăvița se poate păta cu fructe, legume sau alte alimente intens colorate (afine, rodii, zmeură etc). Acest lucru este firesc, datorită finisării doar cu ulei de tung.

Uleiul de tung folosit pentru finisarea produsele woodbe este obținut prin presarea semințelor nucilor de tung, un copac care crește în centrul și sudul Chinei, în jurul râului Yangtze. A fost folosit din cele mai vechi timpuri, fiind menționat și în scrierile lui Confucius, în jurul anului 400 iH. Uleiul de tung este absolut sigur pentru sănătatea ta și se folosește pentru impregnarea produselor din lemn utilizate în contact cu mâncarea.

Molidul este o specie de arbori coniferi ce pot ajunge la 50m înălțime și 1.5m diametru. Are coroana piramidal-conică, permanent verde, cu frunze aciforme de culoare verde închis. Se poate exploata la vârsta de 90-110 ani. Molidul acoperă circa 20% din suprafața împădurită a României.

tava-bufnitel

Specificații

Dimensiuni
220x220x18mm
Material
Lemn de molid
Culori
Natur