Suporturi de pahare din lemn de mesteacăn, personalizate cu mesaje cu sens
Suporturi de pahare din lemn de mesteacăn, personalizate cu mesaje cu sens

Mesaje cu sens

31 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Ne dorim să-ți reamintești în fiecare moment că viața e frumoasă, diversă și plină de culoare. Cumpără acest set de șase suporturi de pahare (coastere) cu mesaje diferite, potrivite pentru o stare de spirit mai bună. Folosește suporturile pentru protecția mobilierului tău și pentru a-ți face prietenii curioși să citească fiecare mesaj. Suporturile de pahare sunt realizate manual în atelierul nostru, folosind lemn de mesteacăn finisat cu shellac și ulei natural de tung. Cumpără un set pentru tine și unul fă-l cadou.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Pachet de 6 suporturi de pahare (coaster) din lemn de mesteacăn, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Suporturile sunt  handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu ulei de tung. Fiecare suport are o suprafață de susținere de 90x90mm, potrivit pentru orice cană sau pahar.

Pachetul include: șase suporturi de pahare realizate manual din lemn de mesteacăn și gravate cu laser, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

Uleiul de tung folosit pentru finisarea produsele woodbe este obținut prin presarea semințelor nucilor de tung, un copac care crește în centrul și sudul Chinei, în jurul râului Yangtze. A fost folosit din cele mai vechi timpuri, fiind menționat și în scrierile lui Confucius, în jurul anului 400 iH. Uleiul de tung este absolut sigur pentru sănătatea ta și se folosește pentru impregnarea produselor din lemn utilizate în contact cu mâncarea.

mesaje-sens

Specificații

Dimensiuni
90x90x3mm
Material
Lemn de mesteacăn
Culori
Natur