Suporturi de pahare, din lemn de mesteacăn, gravate laser cu expresii diverse
Suporturi de pahare, din lemn de mesteacăn, gravate laser cu expresii diverse

Fețe-fețe

39 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

În fiecare zi ai o stare de spirit și noi îți dorim să fii mereu zâmbăreț și energic. Am inclus în acest set de șase suporturi de pahare (coastere) expresii diferite, simpatice foc. Folosește suporturile pentru protecția mobilierului tău și pentru a-ți face prietenii să zâmbească. Suporturile de pahare sunt realizate manual în atelierul nostru, folosind lemn de mesteacăn finisat cu shellac și ulei natural de tung. Cumpără un set pentru tine și unul fă-l cadou.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Pachet de 6 suporturi de pahare (coaster) din lemn de mesteacăn, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Suporturile sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu ulei de tung. Fiecare suport are o suprafață de susținere de 90x90mm, potrivit pentru orice cană sau pahar.

Pachetul include: șase suporturi de pahare realizate manual din lemn de mesteacăn și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

Uleiul de tung folosit pentru finisarea produsele woodbe este obținut prin presarea semințelor nucilor de tung, un copac care crește în centrul și sudul Chinei, în jurul râului Yangtze. A fost folosit din cele mai vechi timpuri, fiind menționat și în scrierile lui Confucius, în jurul anului 400 iH. Uleiul de tung este absolut sigur pentru sănătatea ta și se folosește pentru impregnarea produselor din lemn utilizate în contact cu mâncarea.

fete-fete

Specificații

Dimensiuni
90x90x3mm
Material
Lemn de mesteacăn
Culori
Natur