Năsturei

24 lei
Comenzile plasate în perioada aceasta vor intra în lucru începând cu 1 septembrie 2021.

Șase suporturi de pahare (coastere) asemănătoare cu șase nasturi haioși și vintage, pentru protecția mobilierului tău atunci când inviți prietenii la tine. Suporturile de pahare sunt realizate manual în atelierul nostru, folosind lemn de mesteacăn finisat într-o manieră vintage cu vopsea ecologică pe bază de apă. Cumpără un set pentru tine și unul pentru prietena / prietenul tău cel mai bun.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Pachet de 6 suporturi de pahare (coaster) din lemn de mesteacăn, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Suporturile sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu vopsea ecologică pe bază de apă, într-o manieră vintage. Fiecare suport are o suprafață de susținere de aproximativ 90x90mm, potrivit pentru orice cană sau pahar.

Pachetul include: șase suporturi de pahare realizate manual din lemn de mesteacăn și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

nasturei

Specificații

Dimensiuni
90x90x3mm
Material
Lemn de mesteacăn
Culori
Sea green