Suporturi de pahare din lemn, cu stativ, gravate laser cu mesaje
Suporturi de pahare din lemn, cu stativ, gravate laser cu mesaje

Hopa sus

52 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Set de patru suporturi de pahare gravate laser cu ziceri prețioase ce îți aduc aminte de ceea ce e important în viața noastră! Un cadou elegant pentru cei dragi ție! Suporturile de pahare vin la tine în casă însoțite de un stativ realizat din lemn de fag, gravat la rândul lui cu un mesaj perfect pentru zile luminoase.Folosește suporturile pentru protecția mobilierului tău și pentru a-ți face prietenii curioși să citească fiecare mesaj. Suporturile de pahare sunt realizate manual în atelierul nostru, folosind lemn de mesteacăn finisat cu ulei de tung. Cumpără un set pentru tine și unul fă-l cadou.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Pachet de 4 suporturi de pahare (coaster) din lemn de mesteacăn plus stativ din fag, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Suporturile sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu ulei de tung. Fiecare suport are o suprafață de susținere de 90x90mm, potrivit pentru orice cană sau pahar.

Pachetul include: patru suporturi de pahare realizate manual din lemn de mesteacăn și gravate cu laser, stativ din fag, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

Uleiul de tung folosit pentru finisarea produsele woodbe este obținut prin presarea semințelor nucilor de tung, un copac care crește în centrul și sudul Chinei, în jurul râului Yangtze. A fost folosit din cele mai vechi timpuri, fiind menționat și în scrierile lui Confucius, în jurul anului 400 iH. Uleiul de tung este absolut sigur pentru sănătatea ta și se folosește pentru impregnarea produselor din lemn utilizate în contact cu mâncarea.

hopa-sus

Specificații

Dimensiuni
90x90x3mm
Material
Lemn de mesteacăn
Culori
Natur