Zâmbește

42 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Suport de 3 lumânări realizat dintr-o bucată lemn masiv de fag, în formă dreptunghiulară, potrivit pentru lumânări de până la 40mm diametru. Suportul este gravat laser cu în adâncime cu mesajul: Never forget to smile! Totul este realizat manual în atelierul nostru, lemnul fiind finisat cu ulei natural de tung!

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Suport pentru lumânări din lemn de fag, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Suportul este handmade, nu realizat în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp). Suportul are formă rectangulară, cu lungime de aproximativ 20cm, înălțimea de 2cm și lățimea de 5cm. 

Suportul 3 locașuri pentru lumânări în format obișnuit (<40mm diametru). Finisarea este realizată cu ulei natural de tung.

Pachetul include: suport de lumânări din lemn de fag,  realizat manual, 3  lumânări cadou și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

zâmbeste-suport-lumanări

Specificații

Dimensiuni
205x50x20mm
Material
Lemn de fag
Culori
Natur