Gânduri bune

62 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Suport de 5 sau 3 lumânări realizat dintr-o bucată lemn masiv de fag / paltin, în formă dreptunghiulară, potrivit pentru lumânări de până la 42mm diametru. Suportul este gravat laser cu mesaje bune pentru suflet. Totul este realizat manual în atelierul nostru, lemnul fiind finisat cu lac ecologic pe bază de apă.

Mărime suport lumânări

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Suport pentru lumânări din lemn de fag / paltin, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Suportul este handmade, nu realizat în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp). Suportul are formă rectangulară, cu lungime de aproximativ 30cm sau de 20cm, înălțimea și lățimea de 5cm. 

Suportul de 30cm are 5 locașuri pentru lumânări în format obișnuit (<40mm diametru). Suportul de 20cm are 3 locașuri pentru lumânări.

Finisarea este realizată cu lac ecologic pe bază de apă.

Pachetul include: suport de lumânări din lemn de fag / paltin, realizat manual, 3 sau 5 lumânări cadou și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

ganduri-bune

Specificații

Dimensiuni
200x50x50mm
300x50x50mm
Material
Lemn de fag sau paltin
Culori
Natur