}
Număr pătrat de apartament din lemn masiv, vedere frontală, vernil
Număr pătrat de apartament din lemn masiv, vedere frontală, vernil 2
Număr pătrat de apartament din lemn masiv, vedere laterală, vernil
Număr pătrat de apartament din lemn masiv, vedere frontală, vernil
Număr pătrat de apartament din lemn masiv, vedere frontală, vernil 2
Număr pătrat de apartament din lemn masiv, vedere laterală, vernil

Număr pătrat pentru apartament placaj

29 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Fie că locuiești într-un apartament modern sau unul 'clasic', numărul de apartament reprezintă o informație utilă și un element de design. Numărul nostru este creat manual, 100% din lemn, în atelierul nostru, folosind lemn de mesteacăn finisat cu lacuri și vopseluri ecologice.

Comandă un număr pentru apartament exact ca cel din imagini sau vino cu altă idee și ne vom strădui să o realizăm.

Ai altă idee?

Culoare

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Număr pătrat pentru apartament din lemn de mesteacăn, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Numerele de apartament sunt 100% handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu lacuri și vopseluri ecologice pe bază de apă, fără miros, în două straturi pentru rezistență sporită. Fiecare număr de apartament are pe spate bandă autoadezivă pentru o prindere solidă pe suprafața ușii sau chiar pe perete. Numărul de apartament hexagonal are dimensiunea aproximativă de 9cm, fiind potrivit ca dimensiune și perfect lizibil chiar și în lumină scăzută.

Pachetul include: Număr pentru apartament, realizat manual din lemn de mesteacăn, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

numar-patrat-lemn-apartament

Specificații

Dimensiuni
90x90x6mm
Material
Lemn de mesteacăn
Culori
Desert Green
Stejar