Suport din lemn masiv pentru 18 fotografii, vedere cu recuzită.
Suport din lemn masiv pentru 18 fotografii.
Suport din lemn masiv pentru 18 fotografii, vedere cu recuzită.
Suport din lemn masiv pentru 18 fotografii.

Suport 18 fotografii

320 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Suport pentru afișarea fotografiilor, realizat din lemn masiv de molid și de mesteacăn. Suportul este constituit din baghetă de susținere frezată cu un mesaj personalizat, plus 18 pătrate din lemn masiv pentru fotografii format 10x10. Finisarea este realizată cu lac ecologic dar poate fi făcută în orice culoare din paleta Woodbe.

Pot fi realizate suporturi pentru oricâte fotografii, în funcție de cerințe și de spațiul disponibil de pe peretele casei tale.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Suport pentru fotografii din lemn de molid, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Suportul este handmade, nu realizat în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul este mereu diferit poate lucra în timp). Suportul are 18 pătrate pentru 18 fotografii format 10x10. Fotografiile se lipesc cu bandă dublu-adezivă (inclusă în pachet). Bagheta de susținere poate fi frezată cu mesajul tău personalizat (maxim 12 caractere).

Suportul este finisat cu lac ecologic, pe bază de apă. Are prevăzute două cleme de agățare pe perete, ascunse pe spatele baghetei de susținere.

Pachetul include: suport pentru 18 fotografii din lemn de molid, bandă dublu-adezivă și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Atenție! Produsele din lemn necesită îngrijire specifică, ștergerea de praf se realizează cu o cârpă moale, uscată. Nu este recomandată păstrarea produselor din lemn în temperaturi excesive sau mediu umed.

Molidul este o specie de arbori coniferi ce pot ajunge la 50m înălțime și 1.5m diametru. Are coroana piramidal-conică, permanent verde, cu frunze aciforme de culoare verde închis. Se poate exploata la vârsta de 90-110 ani. Molidul acoperă circa 20% din suprafața împădurită a României.

suport-fotografii-18

Specificații

Dimensiuni
80x45x2cm
Culori
Natur
Greutate
3kg