Cuier retro, cu  agățători haine, 4 agățători chei, raft și poliță, vedere laterală.
Cuier retro, cu  agățători haine, 4 agățători chei, raft și poliță, vedere laterală.

Cuier Retro

245 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Cuier Retro realizat din molid și fag, cu raft și poliță, 5 agățători de haine + 4 agățători chei, cu găuri frezate pentru agățat pe perete. Cuierul poate fi gravat laser cu un mesaj personalizat. Finisajul este realizat cu baiț eco în nuanța stejarului, vopsea și lac ecologic pe bază de apă.

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Cuier Retro pentru haine, pălării și chei, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Suportul este handmade, nu realizat în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul este mereu diferit poate lucra în timp). Cuierul este realizat din lemn de molid și fag. Are 5 agățători pentru haine și pălării, 4 agățători pentru chei, o poliță de 17x4cm și un sertar de 32x3cm (pentru scrisori, mesaje, mărunțișuri).

Pe laterala sertarului poate fi gravat cu laser un mesaj personalizat. 

Suportul este finisat cu lac ecologic, pe bază de apă. Are prevăzute două cleme de agățare pe perete, ascunse pe spatele baghetei de susținere.

Pachetul include: cuier Retro cu 5 agățători haine, 4 agățători chei, poliță și raft, gravat laser cu mesaj personalizat, realizat manual și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Atenție! Produsele din lemn necesită îngrijire specifică, ștergerea de praf se realizează cu o cârpă moale, uscată. Nu este recomandată păstrarea produselor din lemn în temperaturi excesive sau mediu umed.

Dacă ai alte propuneri pentru realizarea unui cuier 100% unic, te așteptăm cu un mesaj.

Molidul este o specie de arbori coniferi ce pot ajunge la 50m înălțime și 1.5m diametru. Are coroana piramidal-conică, permanent verde, cu frunze aciforme de culoare verde închis. Se poate exploata la vârsta de 90-110 ani. Molidul acoperă circa 20% din suprafața împădurită a României.

cuier-retro

Specificații

Dimensiuni
70x21x6cm
Material
Lemn de molid
Culori
Natur
Greutate
2