Panou din lemn masiv, decorativ, personalizabil, realizat la comandă.
Panou din lemn masiv, decorativ, personalizabil, realizat la comandă, detaliu.
Panou din lemn masiv, decorativ, personalizabil, realizat la comandă.
Panou din lemn masiv, decorativ, personalizabil, realizat la comandă, detaliu.

Panou de perete decorativ

195 lei
Livrare în maxim 5 zile lucrătoare.

Panou pătrat decorativ realizat din lemn de fag, decorat cu Copacul Vieții, frezat, pictat manual cu vopsea ecologică și gravat cu laser. Dimensiunea este de 30x30, cu grosime de 3cm și greutate de 2kg. Panoul este lăcuit și are prevăzută prindere frezată pentru agățarea ușoară pe perete.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Panoul decorativ este realizat handmade în atelierul nostru, pictat manual în culorile alese de tine din paleta de culori Woodbe. Vopselurile și lacul pentru protecție sunt ecologice, pe bază de apă. Trunchiul copacului este frezat în adâncime iar frunzulițele sunt gravate laser.

Pachetul include: panou din lemn masiv de fag, decorat, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Atenție! Produsele din lemn necesită îngrijire specifică, ștergerea de praf se realizează cu o cârpă moale, uscată. Nu este recomandată păstrarea produselor din lemn în temperaturi excesive sau mediu umed.

Fagul este un arbore ce poate ajunge la 40m înălțime și 2m diametrul trunchiului. Trăiește, în medie, 150-200 de ani. Crește în special la deal și munte iar pădurile de fag (făgete) formează biotopuri bogate și pline de frumusețe. Lemnul de fag este folosit pentru încălzire și în industria construcțiilor și a mobilei, fiind rezistent, cu fibra fină și culoare plăcută.

panou-decorativ-copacul-vietii