Semn de carte din lemn de mesteacăn, personalizat prin gravare laser
Semn de carte din lemn de mesteacăn, personalizat prin gravare laser

Semne de carte

25 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Te-ai săturat să îndoi colțurile paginilor sau să lași cartea deschisă? Îți trebuie un semn de carte! Îl poți personaliza cu mesaje unice, gravate cu laser. Trimite ideea ta în caseta de mai jos, în format text sau ca fișier atașat, iar noi de-abia așteptăm să aducem o bucurie cărții tale preferate. Semnele de carte sunt realizate cu drag în atelierul nostru, folosind lemn de mesteacăn finisat cu lac eco pe bază de apă.

Cumpără un semn de carte pentru tine și unul fă-l cadou. Sau folosește acest prilej pentru a-ți invita prietenii la un eveniment important din viața ta: nuntă, botez, zi de naștere etc. Acest semn de carte ar putea fi o invitație de nuntă minunată și unică!

Ai altă idee?

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
.png .jpg .gif

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Semn de carte din lemn de mesteacăn, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Semnele de carte sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu lac eco pe bază de apă. Fiecare semn de carte are atașat un șnur realizat din bumbac.

Pachetul include: suport de carte realizat manual din lemn de mesteacăn, șnur de bumbac și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

semn-carte

Specificații

Dimensiuni
42x150x3mm
Material
Lemn de mesteacăn
Culori
Natur