Litere, cuvinte și diverse forme decupate din lemn de mesteacăn
Litere și cuvinte decupate din lemn de mesteacăn
Litere, cuvinte și diverse forme decupate din lemn de mesteacăn
Litere și cuvinte decupate din lemn de mesteacăn

Cuvinte și mesaje decupate în lemn

Realizăm pentru tine, la comandă, decupaje din lemn de mesteacăn, finisate cu lac, vopsea sau uleiuri naturale și ecologice, gravate la cerere cu laser. Pentru că fiecare proiect este 100% unicat, prețul comenzii tale variază într-o plajă imposibil de estimat fără a ști detalii. Dimensiunile cuvintelor se pot situa între câțiva centimetri și maxim 90cm lungime.

Exemple posibil de realizat: mesaje pentru camera copilului, ornamente mobilier, logo-uri de firmă etc. Prețul și celelalte detalii de execuție vor fi stabilite la fiecare proiect.

 și provoacă-ne cu proiecte îndrăznețe și unice.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Ansamblu de cuvinte decupate în lemn de mesteacăn, realizat și finisat manual cu lac ecologic în atelierul nostru!

Fiecare lucrare este unică prin mesajul, dimensiunea și finisajele dorite. Cuvintele prezentate în imagini sunt finisate cu lac ecologic pe bază de apă și au dimensiunea ansamblului de 90x80cm, cu grosime de 6mm.

Pachetul include: cuvinte decupate din lemn de mesteacăn și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

cuvinte-litere-logo-decupate-lemn

Specificații

Dimensiuni
90x80x0.6cm
Culori
Natur
Greutate
1