Elemente de signalistică

Panou din lemn de fag sau de paltin, gravat laser sau frezat cu logo sau nume de firmă, în funcție de specificații. Dimensiunile maxime sunt de 60x60cm, cu grosimi de 1-4cm. Panourile pot fi lăcuite cu materiale ecologice pe bază de apă sau uleiate cu uleiuri naturale de tung sau de in. Au prevăzute prinderi frezate pentru agățarea ușoară pe perete.

Prețul fiecărei lucrări se stabilește în funcție de dimensiuni și de complexitatea lucrării.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Elementele de signalistică (logo-uri firmă, elemente decorative, nume de firmă) sunt realizate handmade în atelierul nostru, pictate manual în culorile alese de tine. Vopselurile, lacul pentru protecție sunt ecologice, pe bază de apă. Uleiurile sunt vegetale. Lemnul folosit este cel de fag, paltin sau alte esențe, în funcție de necesități.

Atenție! Produsele din lemn necesită îngrijire specifică, ștergerea de praf se realizează cu o cârpă moale, uscată. Nu este recomandată păstrarea produselor din lemn în temperaturi excesive sau mediu umed.

Fagul este un arbore ce poate ajunge la 40m înălțime și 2m diametrul trunchiului. Trăiește, în medie, 150-200 de ani. Crește în special la deal și munte iar pădurile de fag (făgete) formează biotopuri bogate și pline de frumusețe. Lemnul de fag este folosit pentru încălzire și în industria construcțiilor și a mobilei, fiind rezistent, cu fibra fină și culoare plăcută.

elemente-signalistica