Suport din lemn masiv pentru bețișoare parfumate
Suport din lemn masiv pentru bețișoare parfumate

Suport de bețișoare parfumate

37 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Folosește acest suport elegant din lemn masiv pentru bețișoarele tale parfumate. Este realizat dintr-o bucată solidă de lemn de paltin sau de fag, tăiat într-o formă unică și gravat laser cu mesajul sau grafica ta. Fiecare suport este unic, fibrele lemnului desenând pe suprafață un joc minunat.

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Suportul de bețișoare parfumate este realizat handmade în atelierul nostru, dintr-o bucată brută de lemn de paltin sau de fag (în funcție de disponibilitate). Este finisat pentru protecție cu lac ecologic pe bază de apă.

Atenție! Produsele din lemn necesită îngrijire specifică, ștergerea se realizează cu spălător umed și detergent de vase.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Fagul este un arbore ce poate ajunge la 40m înălțime și 2m diametrul trunchiului. Trăiește, în medie, 150-200 de ani. Crește în special la deal și munte iar pădurile de fag (făgete) formează biotopuri bogate și pline de frumusețe. Lemnul de fag este folosit pentru încălzire și în industria construcțiilor și a mobilei, fiind rezistent, cu fibra fină și culoare plăcută.

suport-betisoare-parfumate

Specificații

Dimensiuni
20x5x2cm
Material
Lemn paltin / fag
Culori
Natur