scaunel din lemn masiv de fag, pictat manual, realizat în românia
scaunel din lemn masiv de fag, pictat manual, realizat în românia

Scăunelul Vesel

245 lei
Livrare în maxim 5 zile lucrătoare.

Nu găsești în altă parte un așa scăunel vesel și bine realizat! Am folosit lemn de fag rezistent și am croit acest scăunel atât pentru copiii din casă, cât și pentru copilul din tine.

Te poți urca pe el fără emoții să ajungi la ultimul raft cu ciocolată, iar cei mici vor fi încântați de pictura manuală simplă și foarte-foarte cute! Scăunelul este greu, fiind dificil de răsturnat de către copii. Finisajul este ecologic, perfect safe pentru cei mici.

Scăunelele sunt realizate 100% manual în atelierul nostru, folosind lemn de fag finisat cu lacuri și vopseluri ecologice și îmbinat fără șuruburi.

Îți dorești alt personaj pictat?

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Scăunel din lemn masiv de fag, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Scăunelele sunt 100% handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce le conferă unicitate și personalitate. Decorarea este realizată manual. Finisarea este realizată cu lac  și vopseluri ecologic pe bază de apă, fără miros, în două straturi pentru rezistență sporită.

Dimensiunile scăunelului sunt: 30 x 30 x 30 cm.

Scăunelul Vesel este extrem de rezistent în timp, putând susține fără probleme adulți de până la 100kg. Finisajul este semimat putând fi șters ușor de praf cu o lavetă uscată.

Pachetul include: Scăunel realizat manual din lemn de fag, desenat și pictat manual, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

scaunelul-vesel

Specificații

Dimensiuni
30x30x30cm
Material
lemn de fag
Culori
Natur
Greutate
6kg