Număr de casă din lemn masiv cu jardinieră - vedere ambientală
Număr de casă din lemn masiv cu jardinieră - vedere din față de detaliu
Număr de casă din lemn masiv cu jardinieră - vedere din unghi de detaliu
Număr de casă din lemn masiv cu jardinieră - vedere din spate
Număr de casă din lemn masiv cu jardinieră - vedere ambientală
Număr de casă din lemn masiv cu jardinieră - vedere din față de detaliu
Număr de casă din lemn masiv cu jardinieră - vedere din unghi de detaliu
Număr de casă din lemn masiv cu jardinieră - vedere din spate

Număr cu jardinieră pentru casă

315 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Un număr pentru casă inedit, practic și apropiat de natură! Te-ai cam plictisit de vechile numere albastre de tablă? Numărul nostru este creeat 100% din lemn. Numerele de casă sunt sunt realizate manual în atelierul nostru, folosind lemn de mesteacăn (pentru litere) și de molid, finisat cu lac ecologic.

Comandă un număr pentru casă exact ca cel din imagini sau vino cu altă idee și ne vom strădui să o realizăm.

Ai altă idee?

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Număr pentru casă din lemn de molid, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Numerele de casă sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu lac ecologic pe bază de apă, fără miros, în trei straturi pentru rezistență sporită în exterior. Fiecare număr de casă are pe spate un două prinderi metalice pentru a fi agățat cu șurub de zidul casei sau de gard. Jardiniera are spațiu interior de aproximativ 350x130mm, cu înălțime de 130mm. Jardiniera de plastic potrivită pentru locașul prevăzut în numărul de casă are 300x125x125mm și se poate găsi în magazinele de bricolaj. Jardiniera de plastic și florile nu sunt incluse în preț. Recomandăm protecție contra factorilor de mediu (apă, soare), prin plasarea produsului sub acoperiș.

Pachetul include: Număr cu jardinieră pentru casă, realizat manual din lemn molid, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

Molidul este o specie de arbori coniferi ce pot ajunge la 50m înălțime și 1.5m diametru. Are coroana piramidal-conică, permanent verde, cu frunze aciforme de culoare verde închis. Se poate exploata la vârsta de 90-110 ani. Molidul acoperă circa 20% din suprafața împădurită a României.

numar-jardiniera-casa

Specificații

Dimensiuni
600x400x150mm
Material
Lemn de molid
Culori
Natur