Număr de casă rotund din lemn, vedere laterală.
Număr de casă rotund din lemn, vedere laterală.

Număr rotund pentru casă

92 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Te-ai cam plictisit de vechile numere albastre de tablă? Noi am creat un model plin de căldură și culoare, 100% din lemn.Dacă ai nevoie de un nou număr pentru casa ta, trimite ideea în caseta de mai jos, în format text sau ca fișier atașat, iar noi de-abia așteptăm să îți înveselim intrarea în casă. Numerele de casă sunt realizate manual în atelierul nostru, folosind lemn de mesteacăn și de molid, finisat cu lac ecologic.

Comandă un număr pentru casă exact ca cel din imagini sau vino cu altă idee și ne vom strădui să o realizăm.

Ai altă idee?

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
.png .jpg .gif

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Număr pentru casă din lemn de mesteacăn și de molid, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Numerele de casă sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu lac ecologic pe bază de apă, fără miros, în trei straturi pentru rezistență sporită în exterior. Fiecare număr de casă are pe spate un locaș pentru a fi prins cu șurub de zidul casei sau de gard. Recomandăm protecție contra factorilor de mediu (apă, soare), prin plasarea produsului sub acoperiș.

Pachetul include: Număr de casă realizat manual din lemn de mesteacăn și molid, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

Molidul este o specie de arbori coniferi ce pot ajunge la 50m înălțime și 1.5m diametru. Are coroana piramidal-conică, permanent verde, cu frunze aciforme de culoare verde închis. Se poate exploata la vârsta de 90-110 ani. Molidul acoperă circa 20% din suprafața împădurită a României.

numar-casa

Specificații

Dimensiuni
230x230x20mm
Material
Lemn de mesteacăn
Lemn de molid
Culori
Natur