Cutie poștală pe stâlp

495 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Cutie poștală realizată integral din lemn de mesteacăn gros de 15mm, plasată pe stâlp din lemn de pin, cu ușă și încuietoare, protejată de intemperii de acoperiș de plexiglass.

Finisarea este realizată cu vopsea ecologică pe bază de apă (pentru stâlp) și trei straturi de lac ecologic pe stâlp și pe întreaga cutie. Ansamblul cutiei este realizat cu ajutorul diblurilor de lemn. Balamalele sunt rezistente în timp. Încuietoarea este protejată suplimentar de un mic acoperiș din lemn masiv ce servește și pe post de mâner. Numărul casei și numele străzii sunt frezate în adâncime (2.5mm) și vopsite cu vopsea eco.

Comandă o cutie poștală exact ca cel din imagini sau vino cu altă idee și ne vom strădui să o realizăm.

Ai altă idee?

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Cutie poștală din lemn, realizată și finisată manual în atelierul woodbe!

Cutiile poștale sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu vopsea (două straturi) și lac ecologic pe bază de apă, fără miros, în trei straturi pentru rezistență sporită în exterior. Stâlpul se fixeaxă în sol cu ajutorul unui suport metalic zincat de 70x70x750mm. Cutia poștală are un spațiu interior de 32x22x5cm, cu fanta pentru scrisori de aproximativ 21x2.5cm. Stâlpul are înălțimea de 150cm, din care 30cm intră în suportul metalic.

Cutia este protejată de un acoperiș înclinat de plexiglas, prins cu ajutorul șuruburilor, pentru o protecție sporită a întregului ansamblu.

Pachetul include: Cutia poștală, stâlpul, acoperișul de plexiglas înclinat la 5 grade, suportul metalic pentru stâlp, încuietoare metalică și două chei, șuruburi.

Cutia vine asamblată și prinsă pe stâlp. Cumpărătorul va fixa stâlpul în suportul metalic cu ajutorul a două șuruburi livrate în pachet, apoi va înfige în sol suportul metalic la adâncimea de 75cm, prin bătaie cu ciocan și placă de lemn pentru a proteja cutia poștală, asigurându-se de verticalitatea lui. Acoperișul de plexiglas se fixează în trei șuruburi livrate în pachet, găurile fiind deja marcate și realizate de către noi.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

Pinul este o specie de arbori coniferi ce pot ajunge la 50m înălțime și 1.5m diametru. Are coroana piramidal-conică, permanent verde, cu frunze aciforme de culoare verde închis. Se poate exploata la vârsta de 90-110 ani.

cutie-postala-stalp

Specificații

Dimensiuni
35x25x7cm
Material
Lemn de mesteacăn și de pin
Culori
Natur