numar de apartament din lemn masiv cu sonerie wireless
numar dreptunghiular din lemn de paltin, cu sonerie wireless, alaturi de numar patrat din lemn cu buton sonerie
numar de apartament din lemn masiv cu sonerie wireless
numar dreptunghiular din lemn de paltin, cu sonerie wireless, alaturi de numar patrat din lemn cu buton sonerie

Număr de apartament cu sonerie wireless

115 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Număr minimalist și frumos, din lemn masiv, pentru apartamente elegante cu buton metalic și sonerie wireless!

Numărul este frezat în adâncime și numele de familie este gravat cu laser. Lemnul masiv e gros de 2.5cm. Totul este atent cântărit pentru a se potrivi unei uși de apartament modernă și aspectoasă!

Numerele de apartament sunt realizate manual în atelierul nostru, folosind lemn de fag finisat cu lac ecologic.

Comandă un număr pentru apartament exact ca cel din imagini sau vino cu altă idee și ne vom strădui să o realizăm.

Ai altă idee?

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Număr pentru apartament din lemn masiv de paltin / fag, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Numerele de apartament sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce le conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu lac ecologic pe bază de apă, fără miros, în două straturi pentru rezistență sporită în interior. Fiecare număr de apartament cu sonerie wireless are pe spate un locaș frezat pentru a fi agățat cu șurub de perete, precum și un locaș pentru montajul electronic al soneriei și bateriei. Bateria este uzuală și se poate schimba cu ușurință, scoțând numărul din agățătoare. Butonul de sonerie este metalic și robust.

Soneria wireless este compusă din două module. Primul este montajul electronic de pe spatele numărului, acționat de butonul metalic și alimentat de la bateria inclusă de 12V model 23A. Al doilea modul este receptorul care funcționează la curent 220V și trebuie conectat într-o priză disponibilă în casă. Pe receptor există un buton pentru schimbarea melodiilor soneriei. Distanța maximă dintre număr și receptor este de 100m în aer liber. În practică, având în vedere zidurile și armăturile metalice ale construcțiilor, distanța se reduce până la 15-20m, fiind suficientă pentru un apartament spațios. Recomandăm montarea receptorului într-o priză cât mai aproape de ușa de la intrare.

Dimensiunile numărului de apartament sunt 7 x 15 x 2.2 cm.

Numerele de apartament sunt rezistente în timp, finisajul semimat putând fi șters ușor de praf cu o lavetă uscată. Pentru fixare, pe lângă agățarea în șurub, se poate opta și pentru bandă dublu-adezivă, eliminând riscul de rotire a numărului atunci când nu este fixat foarte bine în diblu (nu este inclusă în pachet).

Pachetul include: Număr de apartament realizat manual din lemn de paltin / fag, montajul electronic de pe spate, receptorul de sonerie, o baterie 23A 12V, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

numar-apartament-wireless

Specificații

Dimensiuni
7x15x2.2
Material
lemn de paltin / fag
Culori
Natur
Greutate
200g