număr pentru casă din lemn masiv de fag, frezat și vopsit
număr pentru casă din lemn masiv de fag, frezat și vopsit

Număr pentru casă din paltin

275 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Casa ta va ieși în evidență cu acest număr de casă din paltin masiv, gravat și vopsit în nuanțe elegante! Numărul propriu-zis este în relief iar restul detaliilor sunt frezate în adâncime. Totul este vopsit cu grijă, numărul de casă având un aer minimalist și rafinat!

Numele străzii poate fi sau nu prezent pe acest număr. Numerele de casă sunt realizate manual în atelierul nostru, folosind lemn finisat cu lac ecologic.

Comandă un număr pentru casă exact ca cel din imagini sau vino cu altă idee și ne vom strădui să o realizăm.

Ai altă idee?

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
Culoare

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Număr pentru casă din lemn masiv de paltin, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Numerele de casă sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce le conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu vopseluri și lacuri ecologice pe bază de apă, fără miros (lac în trei straturi pentru rezistență sporită la exterior). Fiecare număr de casă are pe spate două locașuri frezat pentru a fi agățat cu șuruburi de perete. 

Dimensiunile numărului de casă sunt: 40 x 20 x 2.5 cm.

Numerele de casă sunt rezistente în timp, finisajul semimat putând fi șters ușor de praf cu o lavetă uscată. Recomandăm protecție contra factorilor de mediu (apă, soare), prin plasarea produsului sub acoperiș.

Pachetul include: Număr de casă realizat manual din lemn de paltin, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

numar-casă-paltin

Specificații

Dimensiuni
40x20x2.5cm
Material
lemn de fag sau paltin
Culori
Natur
Greutate
1kg