număr pentru casă din lemn masiv de fag, frezat și vopsit
număr pentru casă din lemn masiv de fag, frezat și vopsit

Număr pentru casă din fag

160 lei
Livrare în maxim 5 zile lucrătoare.

Casa ta va ieși în evidență cu acest număr de casă din fag sau paltin masiv, gravat și vopsit în nuanțe elegante! Numărul propriu-zis este în relief iar restul detaliilor sunt frezate în adâncime. Totul este vopsit cu grijă, numărul de casă având un aer minimalist și rafinat!

Numele străzii poate fi sau nu prezent pe acest număr. Numerele de casă sunt realizate 100% manual în atelierul nostru, folosind lemn de fag finisat cu lac ecologic.

Comandă un număr pentru casă exact ca cel din imagini sau vino cu altă idee și ne vom strădui să o realizăm.

Ai altă idee?

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
Culoare

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Număr pentru casă din lemn masiv de fag, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Numerele de casă sunt 100% handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce le conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu vopseluri și lacuri ecologice pe bază de apă, fără miros (lac în trei straturi pentru rezistență sporită la exterior). Fiecare număr de casă are pe spate două locașuri frezat pentru a fi agățat cu șuruburi de perete. 

Dimensiunile numărului de casă sunt: 40 x 20 x 2.5 cm.

Numerele de casă sunt rezistente în timp, finisajul semimat putând fi șters ușor de praf cu o lavetă uscată.

Pachetul include: Număr de casă realizat manual din lemn de fag, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

numar-casă-fag

Specificații

Dimensiuni
40x20x2.5cm
Material
lemn de fag sau paltin
Culori
Natur
Greutate
1kg