mână care ține numar apartament din lemn masiv de fag
numar apartament din lemn masiv de fag, profil
numar apartament din lemn masiv de fag, vedere frontala
mână care ține numar apartament din lemn masiv de fag
numar apartament din lemn masiv de fag, profil
numar apartament din lemn masiv de fag, vedere frontala

Număr de apartament din lemn masiv

65 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Am creat, pentru tine, cel mai elegant număr de apartament, din lemn masiv, în două variante de dimensiune, cu sau fără buton de sonerie!

Dimensiunile generoase dar armonioase, frezarea în adâncime a numărului și gravarea laser a numelui de familie, lemnul masiv gros de 2.5cm, toate încântă ochiul și sunt perfect gândite pentru o ușă de apartament modernă și aspectoasă!

Numerele de apartament sunt realizate manual în atelierul nostru, folosind lemn de fag/paltin, finisat cu lac ecologic.

Derulează imaginile pentru a vedea ambele modele de numere de apartament (cel pătrat și cel dreptunghiular).

Comandă un număr pentru apartament exact ca cel din imagini sau vino cu altă idee și ne vom strădui să o realizăm.

Ai altă idee?

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
Sonerie inclusă
Dimensiune număr apartament

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Număr pentru apartament din lemn masiv de paltin / fag, realizat și finisat manual în atelierul woodbe!

Numerele de apartament sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce le conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu lac ecologic pe bază de apă, fără miros, în două straturi pentru rezistență sporită în interior. Fiecare număr de apartament are pe spate un locaș frezat pentru a fi agățat cu șurub de perete. Butonul de sonerie este gândit pentru tensiune maxim 220v 3Ah și este potrivit pentru orice sonerie de apartament (soneria nu este inclusă). Butonul are două conexiuni cu surub pe spate și spațiu suficient pentru adăpostirea unui surplus de cablu.

Dimensiunile numărului de apartament sunt: 8 x 8 x 2.5 cm (modelul pătrat) și 7 x 15 x 2.5 (modelul dreptunghiular). Dacă nu alegi butonul de sonerie, numerele vor avea frezate un canal circular pe față, vopsit alb cu vopseluri ecologice , pentru echilibrul design-ului.

Numerele de apartament sunt rezistente în timp, finisajul semimat putând fi șters ușor de praf cu o lavetă uscată. Pentru fixare, pe lângă agățarea în șurub, se poate opta și pentru bandă dublu-adezivă rezistentă (nu este inclusă în pachet).

Pachetul include: Număr de apartament realizat manual din lemn de paltin / fag, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

numar-apartament-masiv

Specificații

Material
lemn de fag
Culori
Natur
Greutate
200g