Locomotivă

48 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Băieții iubesc mașinuțele și trenurile. Ce altă jucărie mai potrivită ai putea găsi decât o locomotivă ce poate fi condusă prin toată casa exact ca o mașinuță? Locomotiva este realizată manual în atelierul nostru, folosind lemn de molid finisat cu ulei natural de tung. Personalizează-ți tăvița cu câteva cuvinte gravate laser pe spatele ei.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Jucărie pentru copii de 1-7 ani, din lemn masiv de molid, realizată și finisată manual în atelierul woodbe!

Jucăria este handmade, nu realizată în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp). Jucăria este realizată din piese mari ce nu pot fi înghițite de cei mici. Lemnul este impregnat cu ulei natural de tung, absolut sigur pentru copii.

Pachetul include: jucărie din lemn de molid realizată manual și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Atenție! Jucăriile woodbe nu se pot spăla în mașina de spălat vase și nu este indicată ținerea sub jet de apă! Recomandăm ștergerea lor cu o lavetă umedă!

Uleiul de tung folosit pentru finisarea produsele woodbe este obținut prin presarea semințelor nucilor de tung, un copac care crește în centrul și sudul Chinei, în jurul râului Yangtze. A fost folosit din cele mai vechi timpuri, fiind menționat și în scrierile lui Confucius, în jurul anului 400 iH. Uleiul de tung este absolut sigur pentru sănătatea ta și se folosește pentru impregnarea produselor din lemn utilizate în contact cu mâncarea.

Molidul este o specie de arbori coniferi ce pot ajunge la 50m înălțime și 1.5m diametru. Are coroana piramidal-conică, permanent verde, cu frunze aciforme de culoare verde închis. Se poate exploata la vârsta de 90-110 ani. Molidul acoperă circa 20% din suprafața împădurită a României.

locomotiva

Specificații

Dimensiuni
285x195x18mm
Material
Lemn de molid
Culori
Natur