Elefănțel - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere frontala studio
Elefănțel - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere laterală studio
Elefănțel - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere frontala ambient
Elefănțel - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere din spate
Elefănțel - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere frontala studio
Elefănțel - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere laterală studio
Elefănțel - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere frontala ambient
Elefănțel - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere din spate

Elefănțel

99 lei
Comenzile vor fi livrate în maxim 5 zile lucrătoare.

Ceas de masă pentru copii, în formă de elefant, amuzant și util. Din materiale naturale, ceasul este realizat manual în atelierul nostru, folosind lemn nobil de paltin sau de fag și una dintre culorile ecologice definitorii woodbe. Personalizează-ți ceasul cu câteva cuvinte gravate laser pe spatele lui.

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
Personalizare prin gravare

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Ceas de masă din lemn de paltin / fag, realizat și vopsit manual în atelierul woodbe!

Ceasul este handmade, nu realizat în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp, vopselurile sunt aplicate manual). Ceasul are marcaje de oră și funcționează perfect, atât pentru indicarea timpului, cât și ca element decorativ elegant și minimalist în camera ta.

Pachetul include: ceas din lemn de paltin / fag, mecanism de ceas cu mers silențios, indicatoare vopsite, baterie AA, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Vopseaua folosită pentru produsele woodbe este o vopsea de top, lavabilă și ecologică, 100% acrilică. Este certificată de către ASAOS și îndeplinește criteriile Uniunii Europene Eco Label Board. Este inodoră, nu conține amoniac, excelentă pentru școli, grădinițe, spitale, birouri, case, apartamente. Datorită formulei sale speciale, protejează utilizatorii și mediul. Nu conține substante periculoase ca metale grele sau hidrocarburi aromatice.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

elefantel

Specificații

Dimensiuni
200x140x30
Material
Lemn paltin / fag
Culori
Montpellier
Vivid Beauty
Greutate
250g