Colț de lemn - ceas lemn masiv de perete, vedere frontala studio
Colț de lemn - ceas lemn masiv de perete, vedere frontala cu flori
Colț de lemn - ceas lemn masiv de perete, vedere din spate
Colț de lemn - ceas lemn masiv de perete, vedere frontala studio
Colț de lemn - ceas lemn masiv de perete, vedere frontala cu flori
Colț de lemn - ceas lemn masiv de perete, vedere din spate

Colț de lemn

219 lei
Livrare în maxim 5 zile lucrătoare.

Abătându-se de la forma clasică, circulară, ceasul "Colț de lemn" are o alură veselă, fistichie, în contrast cu culoarea naturală a lemnului. Este realizat 100% manual în atelierul nostru, folosind lemn nobil de paltin. Alege-ți culoarea preferată de fundal din gama woodbe!

Personalizare produs (Opțional)

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
Culoare
Personalizare prin gravare

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Ceas de perete din lemn de paltin, realizat și vopsit manual în atelierul woodbe!

Ceasul este realizat 100% handmade, nu în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp, vopselurile sunt aplicate manual). Deși nu există marcaje de oră, ceasul funcționează perfect, atât pentru indicarea timpului, cât și ca element decorativ elegant și minimalist în camera ta.

Pachetul include: ceas din lemn de paltin, mecanism de ceas cu mers silențios, indicatoare vopsite, baterie AA, șurub și diblu pentru fixarea în perete, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Vopseaua folosită pentru produsele woodbe este o vopsea de top, lavabilă și ecologică, 100% acrilică. Este certificată de către ASAOS și îndeplinește criteriile Uniunii Europene Eco Label Board. Este inodoră, nu conține amoniac, excelentă pentru școli, grădinițe, spitale, birouri, case, apartamente. Datorită formulei sale speciale, protejează utilizatorii și mediul. Nu conține substante periculoase ca metale grele sau hidrocarburi aromatice.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

colt-lemn

Specificații

Dimensiuni
280x280x40mm
Material
Lemn de paltin
Culori
Desert Green
Greutate
1150g