Pata de Culoare - ceas lemn masiv de perete, vedere frontala cu flori
Pata de Culoare - ceas lemn masiv de perete, vedere frontala studio
Pata de Culoare - ceas lemn masiv de perete, detaliu
Pata de Culoare - ceas lemn masiv de perete, vedere din spate
Pata de Culoare - ceas lemn masiv de perete, vedere frontala cu flori
Pata de Culoare - ceas lemn masiv de perete, vedere frontala studio
Pata de Culoare - ceas lemn masiv de perete, detaliu
Pata de Culoare - ceas lemn masiv de perete, vedere din spate

Pată de culoare

229 lei
Comenzile vor fi livrate în maxim 5 zile lucrătoare.

Adaugă un strop de culoare și de viață pe peretele camerei tale cu acest ceas de perete din materiale naturale, realizat manual în atelierul nostru, folosind lemn nobil de paltin / fag și trei dintre culorile ecologice definitorii woodbe: White Wisp, Montpellier și Vivid Beauty!

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
Personalizare prin gravare

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Ceas de perete din lemn de paltin / fag, realizat și vopsit manual în atelierul woodbe!

Ceasul este handmade, nu realizat în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp, vopselurile sunt aplicate manual). Deși nu există marcaje de oră, ceasul funcționează perfect, atât pentru indicarea timpului, cât și ca element decorativ elegant și minimalist în camera ta.

Pachetul include: ceas din lemn de paltin / fag, mecanism de ceas cu mers silențios, indicatoare vopsite, baterie AA, șurub și diblu pentru fixarea în perete, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Vopseaua folosită pentru produsele woodbe este o vopsea de top, lavabilă și ecologică, 100% acrilică. Este certificată de către ASAOS și îndeplinește criteriile Uniunii Europene Eco Label Board. Este inodoră, nu conține amoniac, excelentă pentru școli, grădinițe, spitale, birouri, case, apartamente. Datorită formulei sale speciale, protejează utilizatorii și mediul. Nu conține substante periculoase ca metale grele sau hidrocarburi aromatice.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

culoare

Specificații

Dimensiuni
280x280x40mm
Material
lemn de paltin / fag
Culori
Montpellier
Vivid Beauty
White Wisp
Greutate
1150g