Rotunjor - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere frontala studio
Rotunjor - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere laterala studio
Rotunjor - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere frontala ambient
Rotunjor - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere din spate
Rotunjor - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere frontala studio
Rotunjor - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere laterala studio
Rotunjor - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere frontala ambient
Rotunjor - ceas lemn masiv de birou / masa, vedere din spate

Rotunjor

75 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Un ceas care îți va înfrumuseța fiecare zi, zâmbindu-ți pe masa din biroul sau living-ul tău. Într-o notă boemă, din materiale naturale, ceasul este realizat manual în atelierul nostru, folosind lemn nobil de paltin sau de fag și una dintre culorile ecologice definitorii woodbe. Personalizează-ți ceasul folosind culoare sau câteva cuvinte gravate laser pe spatele lui.

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
Culoare
Personalizare prin gravare

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Ceas de masă din lemn de paltin / fag, realizat și vopsit manual în atelierul woodbe!

Ceasul este handmade, nu realizat în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp, vopselurile sunt aplicate manual). Deși nu există marcaje de oră, ceasul funcționează perfect, atât pentru indicarea timpului, cât și ca element decorativ elegant și minimalist în camera ta.

Pachetul include: ceas din lemn de paltin / fag, mecanism de ceas cu mers silențios, indicatoare vopsite, baterie AA, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Vopseaua folosită pentru produsele woodbe este o vopsea de top, lavabilă și ecologică, 100% acrilică. Este certificată de către ASAOS și îndeplinește criteriile Uniunii Europene Eco Label Board. Este inodoră, nu conține amoniac, excelentă pentru școli, grădinițe, spitale, birouri, case, apartamente. Datorită formulei sale speciale, protejează utilizatorii și mediul. Nu conține substante periculoase ca metale grele sau hidrocarburi aromatice.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

rotunjor

Specificații

Dimensiuni
110x110x40mm
Material
Lemn paltin / fag
Culori
Vivid Beauty
Greutate
400g