Colier Lotus din lemn de prun
Colier Lotus din lemn de prun

Colier Lotus

64 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Colier cu formă contemporană și cu semnificații atemporale, din lemn superb de prun, în nuanțele pământului! Merge perfect la ținutele casual și adoră să fie asortat cu cercei Woodbe!

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Pandantivul din lemn de prun al colierului are diametrul de 45mm și o grosime de 3mm. Este protejat cu shellac și ulei de tung. Gravarea laser înfățișează o floare de lotus care este simbolul spiritualității, al evoluției și transformării în majoritatea credințelor lumii.

Colierul are o bază din șnur negru împletit, cu închizătoare lobster, cu grosime de 1.5 mm. Lungimea colierului este de 45 cm + 5 cm lanț extensibil, cu o fixare simplă și sigură tip carabină. Materialul se mulează după forma gâtului, fiind moale și plăcut la atingere, subțire și foarte sigur.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea colierului trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră.

Fiecare colier este unic, datorită texturii și culorii lemnului.

Pachetul include: cutie de prezentare și un colier Lotus, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Lemnul de prun este rareori luat în considerare pentru confecționarea mobilei, în ciuda desenului său extraordionar. Este un lemn dificil de lucrat, cu răsuciri de fibră și caracter puternic. Însă tocmai aceste caracteristici au fost importante atunci când am ales lemnul de prun pentru realizarea acestor cercei unicat.

lotus

Specificații

Dimensiuni
45cm
Material
Lemn de prun