Colier Șapte Vise, din lemn de nuc!
Colier Șapte Vise, din lemn de nuc!

Colier Șapte vise

110 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Imaginează-ți că porți la gât toată căldura și energia naturii, în culori splendide și blânde! Ia-ți acest colier din șapte bucăți din lemn de nuc și asortează-l cu cercei în ton, pentru o apariție suprinzătoare!

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Elementele colierului au o lungime de la 4 la 7cm și o grosime de 4-5mm. Ele sunt fie decorate cu vopsea eco, fie protejate cu shellac și ulei de tung. Alege combinația de culori pentru colierul tău!

Colierul are o bază din oțel inoxidabil cu o grosime de 1 mm, acoperit cu silicon pentru protecție. Lungimea colierului este de 45 cm, cu o fixare simplă și sigură cu șurub. Materialul își păstrează forma circulară cu ușurință, fiind atât subțire cât și foarte sigur.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea colierului trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră.

Fiecare colier este unic, datorită texturii și culorii lemnului.

Pachetul include: plic de protecție pentru transport și un colier Șapte Vise, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Lemnul de nuc este considerat aristocratul lemnului și este folosit pentu obținerea mobilei și accesoriilor de lux. Cu desen spectaculos și culoare specifică, nucul este foarte apreciat peste tot în lume. Este un lemn fin, cu textură frumoasă.

sapte-vise

Specificații

Dimensiuni
45cm
Material
Lemn de nuc