Cercei din lemn de stejar, natur și vopsiți
Cercei din lemn de stejar, natur și vopsiți

Cercei Stejar în două ape

74 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Cercei delicați din lemn masiv de stejar, finisați cu ulei natural de tung și vopsit eco, în 'două ape'. Conectează-te la energia naturii și poartă cercei de lemn. Sunt foarte ușori, dimensiunea este medie spre mare, nuanța este închisă, specifică stejarului și aqua. Tortița este din oțel chirurgical sau argint 925, iar opritorul din silicon.

Personalizare produs

Nu uita să salvezi (click pe butonul de mai jos - Salvează modificările) pentru a adăuga textul la comandă.
Material tortiță

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Cerceii au o formă geometrică blândă, în formă de triunghiuri alungite. Fiecare cercel e alcătuit din două piese, una natur și una vopsită manual în nuanțe diferite, contrastul fiind fabulos. Fiecare pereche de cercei este unică, datorită personalității lemnului din care sunt realizați. Finisarea este realizată prin șlefuire manuală și uleiere cu shellac, ulei natural de tung, precum și prin vopsire cu vopsea eco pe bază de apă. Tortițele sunt realizate din oțel inoxidabil și opritoarele sunt din silicon, pentru a nu provoca alergii sau iritații.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea cerceilor trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră. Cerceii pot fi protejați suplimentar, la 6 luni, folosind uleiuri minerale potrivite îngrijirii lemnului.

Pachetul include: cutie de prezentare și o pereche (set) de cercei plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

emnul de stejar este considerat regele lemnului românesc. Trăiește mult, peste 1.000 ani, are ramuri puternice, noduroase și o coroană largă și bogată. Lemnul de stejar este prețios, fiind folosit pentru mobilă și construcții de lux, rezistența sa în timp fiind legendară. 

stejar-doua-ape

Specificații

Dimensiuni
55x34x3mm
Material
Lemn de prun