Cercei Stejar țuguiat

69 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Cercei unicat din lemn masiv de stejar, cu o formă dinamică, îndrăzneață dar blândă. Conectează-te la energia naturii și poartă cercei de lemn. Sunt foarte ușori, dimensiunea este medie spre mare, nuanța este maronie-roșcată, specifică stejarului. Tortița este din oțel chirurgical sau argint 925, iar opritorul din silicon. 

Material tortiță

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Cerceii au o formă organică, cu rotunjiri și ascuțiri care le aduc eleganță și suplețe, în ciuda dimensiunilor generoase. Fiecare pereche de cercei este unică, datorită personalității lemnului din care sunt realizați. Finisarea este realizată prin șlefuire manuală și uleiere cu shellac și ulei natural de tung. Tortițele sunt realizate din oțel inoxidabil și opritoarele sunt din silicon, pentru a nu provoca alergii sau iritații.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea cerceilor trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră. Cerceii pot fi protejați suplimentar, la 6 luni, folosind uleiuri minerale potrivite îngrijirii lemnului.

Pachetul include: cutie de prezentare și o pereche (set) de cercei plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Lemnul de stejar este considerat regele lemnului românesc. Trăiește mult, peste 1.000 ani, are ramuri puternice, noduroase și o coroană largă și bogată. Lemnul de stejar este prețios, fiind folosit pentru mobilă și construcții de lux, rezistența sa în timp fiind legendară. 

stejar-tuguiat

Specificații

Dimensiuni
60x35x3mm
Material
Lemn de stejar