Cercei din lemn de prun
Cercei din lemn de prun

Cercei Două prune

69 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Cercei delicați din lemn masiv de prun, finisați cu ulei natural de tung, cu o formă organică, fluidă. Conectează-te la energia naturii și poartă cercei de lemn. Sunt foarte ușori, dimensiunea este medie spre mare, nuanța este maronie-roșcată, specifică prunului. Tortița este din oțel chirurgical sau argint 925, iar opritorul din silicon.

Material tortiță

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Cerceii au o formă organică, cu rotunjiri și ascuțiri care le aduc eleganță și suplețe, în ciuda dimensiunilor generoase. Fiecare pereche de cercei este unică, datorită personalității lemnului din care sunt realizați. Finisarea este realizată prin șlefuire manuală și uleiere cu shellac și ulei natural de tung. Tortițele sunt realizate din oțel inoxidabil și opritoarele sunt din silicon, pentru a nu provoca alergii sau iritații.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea cerceilor trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră. Cerceii pot fi protejați suplimentar, la 6 luni, folosind uleiuri minerale potrivite îngrijirii lemnului.

Pachetul include: cutie de prezentare și o pereche (set) de cercei plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Lemnul de prun este rareori luat în considerare pentru confecționarea mobilei, în ciuda desenului său extraordionar. Este un lemn dificil de lucrat, cu răsuciri de fibră și caracter puternic. Însă tocmai aceste caracteristici au fost importante atunci când am ales lemnul de prun pentru realizarea acestor cercei unicat.

doua-prune

Specificații

Dimensiuni
63x34x3mm
Material
Lemn de prun