Cercei Plaja de paltin

48 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Cercei minimaliști din lemn masiv de paltin, finisați cu vopsea ecologică, sub formă de pătrat. Desenul reprezintă o îngemănare de nisip și mare, cu picături ce reprezintă (în imaginația noastră) șezlonguri colorate de plajă. Conectează-te la energia naturii și poartă cercei de lemn. Sunt foarte ușori, dimensiunile sunt medii , nuanța este o îngemănare alburiu-turcoaz, cu puncte portocalii. Tija este din oțel inoxidabil sau argint 925, iar opritorul din silicon.

Material tijă

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Forma cerceilor este una geometrică, sub formă unui pătrățel cu latura de 20mm. Fiecare pereche de cercei este unică, datorită personalității lemnului din care sunt realizați și datorită mixării și aplicării manuale a vopselurilor. Finisarea este realizată prin șlefuire, vopsire și lăcuire cu materiale ecologice. Tija este realizată din oțel inoxidabil, iar opritorul din silicon, pentru a nu provoca alergii sau iritații.

Pot exista mici diferențe de nuanță între imaginile prezentate și realitate.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea cerceilor trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră.

Pachetul include: cutie de prezentare și o pereche (set) de cercei plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

plaja-de-paltin

Specificații

Dimensiuni
20x20x3mm
Material
Lemn de paltin