Cercei din lemn de nuc, pictați!
Cercei din lemn de nuc, pictați!
Cercei din lemn de nuc, pictați!
Cercei din lemn de nuc, pictați!

Cercei Munți de nuc

51 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Cercei rafinați din lemn masiv de nuc, finisați cu ulei natural de tung și vopsea albă sau albastră, ecologică, sub formă de mici munți triunghiulari. Conectează-te la energia naturii și poartă cercei de lemn. Sunt foarte ușori, dimensiunile sunt mici, nuanța este maronie închis, specifică nucului și alb cu dunguliță neagră. Tija este din oțel inoxidabil sau argint 925, iar opritorul din silicon.

Culoare
Material tijă

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Forma cerceilor este una minimalistă, sub formă unui triunghi echilateral cu latura de 15mm și grosime de 3mm. Fiecare pereche de cercei este unică, datorită personalității lemnului din care sunt realizați. Finisarea este realizată prin șlefuire manuală, uleiere cu shellac și ulei natural de tung și vopsire cu materiale ecologice. Tija este realizată din oțel inoxidabil, iar opritorul din silicon, pentru a nu provoca alergii sau iritații.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea cerceilor trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră.

Pachetul include: cutie de prezentare și o pereche (set) de cercei plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Lemnul de nuc este considerat aristocratul lemnului și este folosit pentu obținerea mobilei și accesoriilor de lux. Cu desen spectaculos și culoare specifică, nucul este foarte apreciat peste tot în lume. Este un lemn fin, cu textură frumoasă.

munti-de-nuc

Specificații

Dimensiuni
15x15x3mm
Material
Lemn de nuc