Cercei Pătrățele de nuc

64 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Cercei eleganți din lemn masiv de nuc, finisați cu ulei natural de tung și vopsea ecologică, compuși din două pătrățele suprapuse. Conectează-te la energia naturii și poartă cercei de lemn. Sunt foarte ușori, dimensiunile sunt medii, nuanța este maronie închis, specifică nucului și portocaliu stins. Tija este din oțel inoxidabil sau argint 925, iar opritorul din silicon.

Material tijă

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Forma cerceilor este una geometrică, reprezentată de două pătrățele suprapuse, unul de dimensiuni 20x20mm și unul 15x15mm. Fiecare pereche de cercei este unică, datorită personalității lemnului din care sunt realizați. Finisarea este realizată prin șlefuire manuală, uleiere shellac și ulei natural de tung în partea de jos (natur), vopsire și lăcuire cu materiale ecologice a pătrățelului mai mic. Tija este realizată din oțel inoxidabil, iar opritorul din silicon, pentru a nu provoca alergii sau iritații.

Este de evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea cerceilor trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră.

Pachetul include: cutie de prezentare și o pereche (set) de cercei plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Lemnul de nuc este considerat aristocratul lemnului și este folosit pentu obținerea mobilei și accesoriilor de lux. Cu desen spectaculos și culoare specifică, nucul este foarte apreciat peste tot în lume. Este un lemn fin, cu textură frumoasă.

pătrătele-de-nuc

Specificații

Dimensiuni
20x15x6mm
Material
Lemn de nuc