Cercei din lemn de nuc sub furmă de picături, gravate în profunzime cu tehnici japoneze
Cercei din lemn de nuc sub furmă de picături, gravate în profunzime cu tehnici japoneze

Cercei Picături de nuc

64 lei
Termen de livrare, 10-15 zile lucrătoare.

Cercei eleganți din lemn masiv de nuc, finisați cu ulei natural de tung și gravați în profunzime cu tehnici inspirate din cultura japoneză. Conectează-te la energia naturii și poartă cercei de lemn. Sunt foarte ușori, dimensiunile sunt medii, nuanța este maronie închis, specifică nucului. Tija este din oțel inoxidabil sau argint 925, iar opritorul din silicon.

Material tijă

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Forma cerceilor amintește de două picături de apă, gravările din partea de jos sunt realizate în profunzime. Fiecare pereche de cercei este unică, datorită personalității lemnului din care sunt realizați. Finisarea este realizată prin șlefuire manuală și uleiere cu shellac și ulei de tung. Tija este din oțel inoxidabil, iar opritorul din silicon, pentru a nu provoca alergii sau iritații.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea cerceilor trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră. Cerceii pot fi protejați suplimentar, la 6 luni, folosind uleiuri minerale potrivite îngrijirii lemnului.

Pachetul include: cutie de prezentare și o pereche (set) de cercei plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Lemnul de nuc este considerat aristocratul lemnului și este folosit pentu obținerea mobilei și accesoriilor de lux. Cu desen spectaculos și culoare specifică, nucul este foarte apreciat peste tot în lume. Este un lemn fin, cu textură frumoasă.

picatura-de-nuc

Specificații

Dimensiuni
35x20x3mm
Material
Lemn de nuc