Cutie pentru bijuterii, din lemn masiv de paltin, stejar și prun, cu trei sertare
Cutie pentru bijuterii, din lemn masiv de paltin, stejar și prun, cu trei sertare

Cutia magică

Realizată din lemn de paltin, stejar și prun, are trei sertare încăpătoare pentru bijuterii. Realizăm pentru tine această cutie sau o putem reproiecta pentru a se potrivi perfect în camera ta.

 

Termeni & condiții

 

Comandă, livrare și retur

Are trei sertare cu trei 'fețe' diferite: paltin, stejar și prun, cu mânere delicate vopsite în culori blânde. Glisarea sertarelor se face pe baghete de lemn. Cutia are dimensiuni interioare generoase (18x18x5cm), păstrând însă un aspect minimalist. Forma pătrată este îndulcită de căldura lemnului și de personalitatea fiecărui sertar. 

Realizăm pentru tine orice alt model de cutie la care visezi. Scrie-ne și plănuim împreună o cutiuță magică de care să te bucuri în fiecare zi. Și, pentru că sigur te-ntrebi cât ar putea costa cutia magică, cea din imagini ar fi aproximativ 250 lei. Prețul poate urca sau coborî în funcție de complexitatea îmbinărilor, dimensiunile totale, numărul de sertare, materialul folosit. Însă indiferent de alegeri, va fi o încântare să o folosești și sigur o vei putea lăsa moștenire.

cutie-bijuterii

Specificații

Dimensiuni
20x21x20
Material
Paltin, stejar și prun